Els Falcons de Vilafranca actuaran a la diada del Roser dels Xicots

Escala de 9 dels Falcons de Vilafranca a Montserrat. FOTOGRAFIA: Falcons de Vilafranca
22/10/2019 - 09:46h

Els falconers compartiran la plaça de la Vila el dia 3 de novembre a les 12h també amb els Castellers de Barcelona i Colla Jove dels Castellers de Sitges

Els Falcons de Vilafranca actuaran diumenge dia 3 de novembre a les 12h a la plaça de la Vila a la diada del Roser dels Xicots. Compartiran plaça també amb els Castellers de Barcleona i la Colla Jove dels Castellers de Sitges.

La intenció dels falconers és fer-hi una gran actuació i completar el pilar de 6 aixecat per sota que van deixar en carregat per festa major i si els assaigs ho permeten també voldrien plantar la pira 6×6.

Actuació a la Romeria de Montserrat

Com ja es costum en aquestes dates els Falcons de Vilafranca van actuar diumenge a la Plaça del Monestir de Montserrat en motiu de la Romeria d’enguany, acompanyats dels Castellers de Vilafranca i els Falcons de Piera.

Un cop acabada la missa del Virolai, al punt de dos quarts d’una del migdia, i amb un temps molt inestable, en una actuació intercalada entre les tres formacions, els vilafranquins hi van aixecar el pilar de 5, l’escala de 9, cinc pilars de 3, el castell, la piràmide drets de 5, la pira 6×5, la torreta i dos pilars de 4 de comiat, aquests últims realitzats a l’interior del claustre a causa de la pluja que va començar a caure amb una certa intensitat.

També et pot interessar

Comentaris