Els Xicots actuaran per tercer cop enguany a Sitges

Avatar
21/10/2019 - 18:20h

La diada es farà diumenge a la tarda i comptarà també amb la Colla Jove dels Castellers de Sitges, els Castellers de Lleida i els Castellers de Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca estan preparant la que serà la seva tercera actuació enguany a Sitges, en motiu de la XXVII Diada de la Colla Jove de Castellers de Sitges. Aquesta diada estava prevista per dissabte a la tarda, però les colles participants ( Colla jove de Castellers de Sitges, Castellers e Lleida, Castellers de Vilafranca i Xicots de Vilafranca) han decidit conjuntament aplaçar-la a diumenge a la tarda per la coincidència amb la manifestació convocada dissabte a la tarda a Barcelona.

Per la seva banda els Xicots van fer diumenge un assaig especial amb camisa al seu local, on s’hi van poder veure diverses proves dels castells que estan treballant aquest darrer tram, com la torre, el tres, el quatre, el cinc i el set.

Van finalitzar l’assaig enlairant un pilar de suport a les persones preses durant les mobilitzacions d’aquesta setmana arreu del país, i en especial dedicat a David Solé, fill d’una membre de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. #LlibertatDavidSole. També van demanar la #LlibertatLauraSole una altre persona presa a Tarragona.

PUBLICITAT

Diumenge al matí alguns membres de la colla també participaran en la gravació de l’espot  per la Marató de TV3 que es durà a terme a Barcelona, a l’Avinguda de Maria Cristina, a les 12h. sota el lema “Minories que fan una Majoria” on es vol formar una gran pinya.

PUBLICITAT

També et pot interessar

Comentaris