Reempresa aconsegueix la cessió d’un nou negoci a Vilafranca

La Dolors ha passat el testimoni del seu negoci a la Montse amb el suport de Reempresa.
Avatar
21/10/2019 - 16:03h

Amb el suport d’aquest servei, la propietària de l’establiment ‘Nens i Nenes’ ha trobat algú que ha decidit continuar amb la botiga

L’últim cas d’èxit en el que ha intervingut el Programa Reempresa és el de la històrica botiga “Nens i Nenes”, ubicada a la plaça de l’Oli de Vilafranca des de fa més de 30 anys i especialitzada en el món dels nadons.

La Dolors, la seva propietària, es plantejava tancar el negoci per raons de jubilació. És aquí, quan a través de Reempresa, la Montse va veure una oportunitat per ampliar el seu negoci, traslladant la botiga La Panxamama, des de la rambla de la Girada cap a la ubicació on fins ara hi havia el Nens i Nenes.

PUBLICITAT

L’entesa entre les parts va ser molt ràpida, fruit d’això, la nova botiga de la Panxamama ja ha obert portes a la seva nova ubicació a la plaça de l’Oli, amb una imatge i un local totalment renovats, amb més superfície de venda i un ampli catàleg de productes per continuar donant un servei especialitzat en el món dels nadons a Vilafranca del Penedès.

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, treballa des del 2014 oferint el servei Reempresa, un programa destinat a fomentar la continuïtat del teixit empresarial. Els usuaris d’aquest servei gaudeixen d’un servei integral de consultoria i mediació gratuït en tot el procés de transmissió del negoci, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.

Fins a la data, a través d’aquest servei, s’ha intervingut i assessorat amb èxit en la transmissió de 32 negocis a l’Alt Penedès, aconseguint salvaguardar 85 llocs de treball i suposant una inversió induïda de gairebé 2 milions d’euros euros al territori.

També et pot interessar

Comentaris