Lluís Jou va rebre la medalla d’honor de l’IEP

Lluís Jou rep la medalla de la presidenta de l’IEP, Dolors Garcia, i l’ex-president Joan Solé Bordes. Foto: Vicenç López
Avatar
20/10/2019 - 16:00h

El notari i reconegut jurista sitgetà va ser membre promotor i fundador de l’Institut d’Estudis Penedesencs

El notari i reconegut jurista sitgetà Lluís Jou i MIrabent va rebre el passat divendres dia 11 la medalla d’honor de l’Institut d’Estudis Penedesencs, entitat de la que en va ser membre promotor i fundador, així com redactor dels estatuts de l’entitat. L’acte es va celebrar a l’auditori de Vinseum tot coincidint amb una taula rodona sobre el memorialisme al Penedès amb la participació del Vendrellenc, Alfons Vidiella, la sitgetana Vinyet Panyella, l’igualadí Pau Llacuna i el vilafranquí Joan Solé Bordes, acte organitzat per Vinseum i l’IEP tot coincidint amb l’exposició “Mercader-Miret, l’ofici d’artista” presentada a la capella de Sant Pelegrí des del passat mes d’agost.

PUBLICITAT

Lluís Jou va pronunciar unes paraules d’agraïment i va remarcar que rebia la medalla amb emoció de recordar fa més de quaranta anys quan es va treballar per la fundació de l’IEP amb moltes persones que ja ens han deixat, però també amb agraïment i humilitat. Amb anterioritat el secretari de l’IEP va donar lectura a l’acord de concessió de la medalla, el vice-president Josep Antoni Herrera va pronunciar també unes paraules recordant la relació personal en aquell any 1977 de fundació de l’entitat i Dolors Garcia, presidenta de l’IEP, va cloure l’acte amb unes sentides paraules d’agraïment.

També et pot interessar

Comentaris