Jornada de portes obertes al Museu Pau Casals

Avatar
18/10/2019 - 18:00h

Amb motiu del 46è aniversari de la mort de Pau Casals el Museu Pau Casals ofereix també activitats gratuïtes.

El proper dia 22 d’octubre, es commemora el 46è aniversari de la mort de Pau Casals, motiu pel qual el Museu Pau Casals ha organitzat diversos actes durant el cap de setmana anterior.  En primer lloc, el dissabte dia 19 d’octubre de 10 a 14h i de 16 a 19h, i el diumenge dia 20 de 10 a 14h, tots els visitants que es vulguin acostar a la que va ser la casa d’estiueig del famós violoncel·lista, ara convertida en un modern i agradable museu, podran gaudir de l’entrada gratuïta.

A més a més, el Museu Pau Casals ha programat activitats per tal d’apropar i donar l’oportunitat de conèixer més profundament la figura de Pau Casals, tant a petits com a grans. Així, el dissabte a les 12h hi ha programada una visita guiada al museu i a les 17:30h una visita teatralitzada, aquesta amb el Ramon, pescador de Sant Salvador i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals. Dos simpàtics personatges que ens descobriran la faceta més humana del Mestre, explicant anècdotes i històries curioses de les seves estades a la seva casa d’estiueig de Sant Salvador.

PUBLICITAT

Diumenge al migdia serà el torn dels més petits de la casa, amb l’activitat “Sigues músic per un dia” destinada a famílies amb nens de 3 a 10 anys on pares i infants podran conèixer qui era Pau Casals a través d’una visita dinamitzada al museu de la mà del Robert, un músic amic de Pau Casals que explicarà a petits i grans perquè estimava tant la música i la seva casa de Sant Salvador alhora que aprendran a tocar el violoncel amb una violoncel·lista professional, convertint-se així en músics per un dia.

Totes les activitats són gratuïtes però les places són limitades i és indispensable fer reserva prèvia trucant al telèfon 977.684276 o bé enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org.

També et pot interessar

Comentaris