Digittecnic Vilafranca i Vendrell obren l’OK Plata amb el mateix objectiu, l’ascens de categoria

17/10/2019 - 11:28h

Enquadrats en diferents grups només els primers pujaran i els segons promocionaran

Aquest cap de setmana comença l’OK Lliga Plata amb la participació de 24 equips repartits en dos grups, el Nord i el Sud. Digittecnic Vilafranca i Vendrell competiran en grups diferents amb un únic objectiu: l’ascens a l’OK Lliga. Dos grups formats per dotze equips cadascun que jugaran una lliga regular de tots contra tots a doble volta i on només els primers de cada grup tindran el premi de l’ascens. Els segons hauran de fer una promoció amb els dos que hauran guanyat el play-off de descens de l’OK Lliga al millor de cinc partits amb pista en contra. El descens serà per als dos últims classificats de cada grup. La Lliga comença aquest cap de setmana i acabarà el 2 de maig, un fet molt criticat pels entrenadors en una lliga que no permetrà errades si es vol ser el millor, però que promet molta emoció per la part alta. Finalment, la Copa de la Princesa es jugarà el cap de setmana del 15 i 16 de febrer en seu encara per determinar. Hi participaran els dos primers de cada grup a l’acabar la primera volta i el millor segon, juntament amb el club organitzador.

El grup del Nord

El Digittecnic Vilafranca, que enguany entrenarà Sergi Punset, obre la competició dissabte a la Corunya (18h) davant el filial del Deportivo Liceo. La resta de partits del grup Nord seran Mataró-Compañia de Maria; Oviedo Booling-Arenys de Munt; Alpicat-Dominicos; Manlleu- Tordera i Vilanova-Jolaseta.

A l’hora de parlar de candidats a l’ascens apareixen noms com el del Manlleu (un equip amb molta qualitat i joventut que la temporada passada va estar a punt de pujar) o l’Alpicat, conjunt que a casa seva es mostra molt fort malgrat que ha perdut alguna peça respecte de la temporada passada. Els altres dos candidats haurien de ser per nom i història, Mataró i Vilafranca. Els primers ja van dominar la primera fase de la temporada passada, tot i que al final es van desinflar, i els vilafranquins, amb molta joventut, prometen guerra i estar entre els millors per tenir opcions fins al final de temporada, cosa que no ha passat en les dues últimes.

El grup Sud

De la seva banda, el Vendrell, entrenat per Josep-Lluís Delriu, debutarà també dissabte (20h) a casa davant un desconegut Las Rozas. La resta de la primera jornada del grup Sud serà Burguillos-Santa Maria del Pilar; Alcobendas-Sant Feliu; Sant Just-Sant Cugat; Alcoi-Shum i Barça B-Rivas H20.

Qualificat com a grup molt més potent, el Vendrell, obligat a pujar al més aviat possible es veurà les cares amb equips que s’han reforçat molt, com l’Alcoi, el Shum o el Sant Just de Fernando Pujalte. La majoria de les plantilles d’aquesta OK Lliga Plata es poden consultar en aquestes dues pàgines dedicades a l’inici de la competició d’aquest cap de setmana.

També et pot interessar

Comentaris