Més de 3.000 persones surten de Vilafranca amb la Marxa per la Llibertat

Un moment de la Marxa per la Llibertat a l’alçada de Vilafranca. FOTO: Jose Paredes
17/10/2019 - 09:32h

Els manifestants han tallat l’AP-7 en direcció Barcelona a dos quarts de nou del matí d’aquest dijous

Més de 3.000 persones han sortit aquest dijous a un quart de nou del matí des de l’avinguda Ronda de Mar de Vilafranca cap a Barcelona, tallant l’AP-7, en una de les Marxes per la Llibertat. El grup dinarà a Sant Sadurní i, des d’allà, emprendrà de nou la marxa cap a Martorell, on dormirà.

Els manifestants portaven pancartes reclamant la independència de Catalunya, la llibertat dels presos i preses polítics i exiliats, l’amnistia i l’autodeterminació. Entre el bon gruix de persones que han començat a caminar es trobaven molts alcaldes de la comarca, regidors dels ajuntaments i cal destacar també la presència del pare de Raül Romeva, que està fent la marxa des de Tarragona i, per tant, ha dormit aquesta nit a Vilafranca.

Seguien a la comitiva de més de 3.000 persones una quinzena de vehicles de les ADF.

Després d’una aturada per dinar a la capital del cava, la Marxa per la Llibertat que travessarà el Penedès reprendrà el camí en direcció a Martorell, on els manifestants passaran la segona nit.

El pare de Raül Romeva, Jordi Romeva

Quant a les altres quatre Marxes per la Llibertat que confluiran a Barcelona, totes d’un centenar de quilòmetres, tenien el seu punt de sortida fixat a les poblacions de Girona, Vic, Berga i Tàrrega. Les cinc marxes tenen el suport de les entitats sobiranistes ANC i Òmnium Cultural.

Un moment de la sortida de la Marxa per la Llibertat

També et pot interessar

Comentaris