La campanya “Compra a prop” repartirà 80 premis a través de 60.000 butlletes

Els alcaldes dels tres municipis van presentar una nova edició de la campanya
Xavi Gonzàlez
16/10/2019 - 12:05h

Castellet, Olèrdola i Els Monjos engeguen per cinquè any un campanya amb l’objectiu de reforçar el comerç local

Aquest dimarts, en el marc de la Masia Torreblanca, els alcaldes de Castellet i la Gornal, Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos, Miguel Delgado, Lucas Ramírez i Imma Ferret, respetivament van presentar la cinquena edició de la campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn!” que s’encetarà aquest diumenge. Una campanya que arriba a la 5a edició i que s’ha batejat amb el nom de ‘Compra a prop i descobreix el teu entorn’, amb l’objectiu clar de reforçar el comerç local i al mateix temps la restauració, els recursos naturals, culturals i turístics dels tres municipis en una campanya que es busca l’incentiu a comprar als establiments adherits.

La iniciativa, que ja s’ha consolidat com un clàssic de les propostes comercials dels mesos de tardor, premiarà les compres que es facin als establiments dels tres municipis adherits a la campanya, un total de 140, dos més que l’any passat. Els participants a la campanya optaran a aconseguir regals diversos com ara entrades per a equipaments turístics, àpats en restaurats o visites a cellers, entre altres propostes adreçades a reforçar el coneixement del territori més proper i els seus elements turístics, culturals i patrimonials.

El cinquè aniversari de la campanya se celebrarà amb una novetat destacada. En aquesta ocasió, a més del sistema tradicional de participació omplint la butlleta manualment, es podrà participar a través d’una butlleta electrònica. Per accedir-hi, només caldrà escanejar un codi QR per poder registrar les dades del participant.

PUBLICITAT

A l’edició del 2018 es va aconseguir un augment dels establiments adherits a la campanya i també la quantitat de premis. L’èxit habitual de la iniciativa va fer que s’exhaurissin les 60.000 butlletes disponibles, la mateixa quantitat que s’han editat aquest any.

La campanya finalitzarà el 20 de novembre i el dia del sorteig serà el 27 d’aquell mateix mes, a les 19.30h, al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos.

També et pot interessar

Comentaris