31 artistes de la Vall del Riudebitlles participen a la 6a edició del Glop d’Art

15/10/2019 - 12:00h

La mostra es podrà visitar dissabte i diumenge a Cal Xerta, HD Riudebitlles i el Casal dels Marquesos de Lió

Divendres, a les 20h, a Cal Xerta, tindrà lloc la inauguració del 6è Glop d’Art a Sant Pere de Riudebitlles, on les obres de 31 artistes de la Vall del Riudebitlles versen sobre l’Últim sopar. Glop d’art és una iniciativa cultural amb la qual es pretén impulsar i potenciar l’art contemporani i apropar-lo a tots els públics. Música, art i dansa seran presents en aquesta 6a edició, amb “Gibert, Nin, Querol Jazz Trio” a la inauguració i amb l’espectacle de dansa del col·lectiu Big Bouncedissabte a les 19.30h a la plaça de l’Església.

L’exposició es podrà visitar el dissabte de 12 a 14h i de 18 a 20h i el diumenge, de 12 a 14h, i els espais expositius seran Cal Xerta, HD Riudebitlles i Casal dels Marquesos de Lió.

El col·lectiu de dansa Big Bounce també oferirà dos tallers: “Catàleg d’errors”, per a persones amb interès i experiència en les arts escèniques, el dissabte a les 11h, i “dansa amb família” , amb infants de 5 a 10 anys, el diumenge a les 10.30h. Cal fer inscripció prèvia a escolesvelles@gmail.com. Com en les edicions anteriors, i seguint la premissa de promoure la cultura i les arts visuals a tots els públics, també s’han programat diferents accions per dur a terme junt amb les escoles del municipi, els dies 23 i 24 d’octubre.
Finalment, durant la Festa del Most, els dies 26 i 27 d’octubre es podrà visitar el Glop d’Art el dissabte de 12 a 14h i de 18 a 20h, i el diumenge de 12 a 14h.

El proper diumenge 27 d’octubre, a les 12h, tindrà lloc una visita guiada pel Glop d’Art de la mà d’Elenamusa, una de les artistes participants.

També et pot interessar

Comentaris