El Consell Comarcal de l’Alt Penedès suspèn l’activitat institucional tota la setmana

14/10/2019 - 17:01h

Diversos ajuntaments de la comarca convoquen plens extraordinaris amb motiu de la sentència del procés

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha suspès tota l’activitat institucional per aquesta setmana davant la sentencia condemnatòria del Tribunal Suprem per als 12 líders independentistes del procés. L’ens ha convocat un ple extraordinari per aquest dijous a les 19.30 hores.

Així mateix diversos ajuntaments també han convocat plens extraordinaris com Sant Martí Sarroca, que el farà dimarts a les 20 hores per debatre la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per als presos polítics catalans i en defensa del dret a l’autodeterminació.

Gelida també ha anunciat aquest dilluns que convocarà un ple de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem que condemna els líders del procés independentista. El govern de Lluïsa Llop farà el ple aquest dimarts a les 8 del vespre. Igual que Gelida, Sant Quintí de Mediona farà el ple també a les 8. Per la seva part, Sant Llorenç d’Hortons celebrarà la sessió plenària per aprovar la moció de l’AMI i l’ACM el mateix dia, però a dos quarts de 9.

La resta de municipis que han fet saber quan faran els seus plens extraordinaris per demanar l’amnistia seran els següents: Avui dilluns a Castellví de la Marca (19.30h), dimarts al Pla del Penedès (21h), Torrelles de Foix (19.30h), Santa Fe del Penedès (20h), Font-rubí (20h) i Vilafranca del Penedès (19h), dimecres a Puigdàlber (20h), Subirats (12h), La Granada (20.30h), Les Cabanyes (20h) i Pacs (19.15h), dijous a Sant Pere de Riudebitlles (14h) i, divendres a Avinyonet del Penedès (20h)

Un dia més tard, dimecres, serà Subirats qui portarà al ple l’aprovació de la moció de rebuig a les condemnes d’entre 13 i 9 anys de presó. El govern de Pere Pons ha convocat el ple per les 12 del migdia.

Pel que fa a les mobilitzacions de protesta convocades en diversos municipis penedesencs, Sant Llorenç d’Hortons la farà avui dilluns a les 8 del vespre, mentre que Torrelavit ha convocat demà dimarts els seus veïns a les 8 del vespre, davant del consistori municipal. L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha animat els ciutadans a què se sumin a la que s’ha organitzat a Vilafranca, a les 8 del vespre.

També et pot interessar

Comentaris