L’Ajuntament de Sant Sadurní interromp fins dijous l’activitat institucional

14/10/2019 - 15:59h

El consistori sadurninenc se suma així a altres governs com el de Vilafranca que han decidit suspendre els seus actes com a protesta per la sentència del Suprem

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha comunicat través de les seves xarxes socials que ha interromput la seva activitat institucional, com a mínim, fins al pròxim dijous. L’alcalde Josep Maria Ribas ja havia anunciat aquest matí que s’estava parlant d’aquesta possibilitat, que ja han aplicat altres consistoris penedesencs com el de Vilafranca.

El primer acte que es farà a la capital del cava serà el ple previst pel dijous, en què se sortejaran els integrants de les meses electorals per als comicis del pròxim 10 de novembre. Durant la mateixa sessió es portarà a aprovacó una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i en què se sol·licita l’aministia per als polítics condemnats i el dret a l’autodeterminació. El text és el mateix que aprovaran altres consistoris, promogut per l’Associació Catalana de Municipis i comarques (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

També et pot interessar

Comentaris