El Vilafranca va dominar a Peralada, però va perdre per la mínima

14/10/2019 - 13:14h

Ara cal passar pàgina, diumenge a les 12 del migdia el Vilafranca rep al Figueres, un altre equip empordanès visitarà el municipal

Al futbol no sempre s’emporta el premi l’equip que més domina.
Suma punts l’equip que marca més gols.
El Vilafranca es va desplaçar a la comarca de l’Alt Empordà, amb la ferma intenció de sumar els tres punts, de ser millor que el Peralada.
Els gironins van baixar aquesta temporada de la Segona B i ja desvinculats del Girona, tenen com a principal objectiu mantenir la màxima categoria del futbol català.
Diumenge, el degà penedesenc, va dominar territorialment, però li va costar presentar-se davant la porteria local defensada per David Aroca, una cosa és dominar i l’altra tenir capacitat de generar perill i gols.
Passaven 5′ del temps reglamentari, la cantonada a la dreta de Casamayor no està ben defensada i el central Antoni Conill, que va pujar a la rematada, s’avança a tota la defensa per enviar la pilota dins la xarxa vilafranquina.
No ho havia temps per res més, els gols donen punts i així es va tancar el partit
Ara cal passar pàgina, diumenge a les 12 del migdia el Vilafranca rep al Figueres, un altre equip empordanès visitarà el municipal.

També et pot interessar

Comentaris