El Vendrell celebra la segona edició del Fira Foc

Avatar
12/10/2019 - 18:00h

La mostra del bestiari de foc amb motiu de la Fira de Santa Teresa se celebrarà aquest diumenge a la tarda

Després de l’exitosa celebració de la primera edició del Fira Foc que va tenir lloc l’any passat, aquest diumenge tornarà a celebrar-se la mostra folklòrica paraŀlela a la celebració de la Fira de Santa Teresa del Vendrell i que pretén potenciar la cultura de foc de la capital del Baix Penedès en unes dates diferents de les habituals de la festa major de Santa Anna.

PUBLICITAT

Tanmateix, el certamen canvia de dia i d’emplaçament respecte de la primera edició, que es va fer en dissabte i a l’avinguda Jaume Carner. Aquesta vegada serà aquest diumenge a la tarda, a partir de les 17h, i a la plaça Vella.

Serà a aquesta hora quan es plantaran les diverses bèsties i peces de foc vendrellenques participants en la mostra.

Grups participants
Aquesta segona mostra de bestiari de foc comptarà amb el Ball de Diablons, la Víbria, el Ball de Diables, el Bou de Foc, el Drac de Foc El Cabrot, la Mulassa Feixuga, el Borinot de Foc, el Drac de Foc El Tallot, Les Puces del Caramot, el Caramot, el Drac del Vendrell i el Cabrot petit.


Després de tota la tarda en què es podran admirar les bèsties, a partir de les 20 h s’iniciaran unes batucades per animar aquest certamen i a les 21 es faran diverses enceses de lluïment com a continuïtat del Fira Foc 2019. Cada peça o grup de diables actuarà de manera individual i tot seguit també es farà una encesa conjunta.

Comentaris