Els castells de Subirats i Penyafort obren portes aquest cap de setmana

Avatar
12/10/2019 - 12:00h

Els dos equipaments, juntament amb el CIARGA, organitzen visites guiades gratuïtes amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni

Durant les Jornades Europees de Patrimoni d’aquest 2019, els dies 11, 12 i 13 d’octubre a Subirats se celebrarà una jornada de portes obertes als equipaments culturals i patrimonials. Així, obriran les seves portes el Castell, la ruta cultural Torre-Ramona, sorprenent i misteriosa, i el Centre d’Interpretació de l’Última Defensa de Barcelona, al Pago. Una bona ocasió per descobrir el patrimoni del municipi, molt divers, i que permet conèixer la historia de Subirats i també resseguir el passat de Catalunya.

PUBLICITAT

Les Jornades Europees de Patrimoni són una gran oportunitat per conèixer la riquesa i atractiu del patrimoni català i del Penedès, amb l’objectiu d’estrènyer el vincle d’aquest amb la societat. És un esdeveniment obert a tothom per poder accedir als monuments i a la memòria de Catalunya. Podreu visitar cadascuna de les rutes culturals els dies 12 i 13 d’octubre, en horari de les 10 fins a les 13.30 hores, en el cas del castell de Subirats, el dissabte 12 d’octubre i el Museu d’Esperanto de Subirats al 13 d’octubre. Dissabte 12 d’octubre es podrà visitar el CIUDEB a l’horari següent, de 17 A 19 hores.

PUBLICITAT

A Vilafranca, l’IEP organitza per avui una taula rodona sota el títol “El Memorialisme al Penedès contemporani” i diumenge un itinerari per la vila al voltant de les “Petjades vilafranquines de Mercader-Miret”. La trobada serà davant la capella de Vinseum a les 12 del matí i serà conduïda per l’historiador Joan Solé Bordes.

Finalment, a Santa Margarida i els Monjos, el CIARGA i el refugi del Serral obrirà portes tant demà com diumenge, i el castell de Penyafort organitza visites guiades gratuïtes. Els horaris es poden consultar a l’agenda cultural.

També et pot interessar

Comentaris