El cicle Escena Olèrdola comença avui amb l’espectacle ‘Píndoles’

12/10/2019 - 16:00h

És un circuit itinerant amb tres obres de “teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats”

Aquest dissabte, a les 8 del vespre, al Local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, s’ha programat la primera de les quatre propostes d’Escena Olèrdola, un cicle d’espectacles professionals que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola durant aquesta tardor amb el suport de la Diputació de Barcelona. El propòsit és acostar a quatre espais diferents del municipi quatre propostes de gèneres diversos i de qualitat. La primera aquest divendres a Sant Miquel és “Píndoles-teatre breu en espais vius”, un circuit teatral itinerant per tres espais gens convencionals que “no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars”. Es presenta com una experiència única i innovadora “de teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats”. Es podran veure tres obres de vint minuts de durada: La vella evasió, El Catalon d’una nit d’estiu i Tot inclòs.

La companyia Dara Teatre representa El Catalon d’una nit d’estiu, dirigida i escrita per Roc Esquius. L’obra planteja com un aspirant a cantant improvisador fa una prova per a un dels grups més potents del moment. Però també coneixerà la noia que vol veure despertar cada dia. I l’haurà de conquistar sense parar de rimar. L’obra la interpreten Núria Deulofeu, Blanca Pascual, Carles García-Llidó i Roc Esquius A La vella evasió, en un capvespre en una residència, la Lita i el Joan tramen per WhatsApp una evasió en tota regla. Aquesta comèdia d’El Semicercle, sota la direcció de Sílvia Cortés, està interpretada per Alba Aluja i Francesc Camins.

Així mateix, a Tot inclòs un matrimoni gaudeix feliçment d’un dia de vacances a la platja fins que arriben uns visitants inesperats. La dramatúrgia i la direcció és de Jordi Centelles, amb els actors José Pedro García Balada i Ester Cort. El preu de l’entrada és de 3,5€ i l’espectacle forma part de la programació de la festa major de Sant Miquel d’Olèrdola.

També et pot interessar

Comentaris