En Comú Podem entra al govern de l’Ajuntament de Cunit

Els màxims representants del nou govern cunitenc. (Foto: Ajuntament de Cunit)
11/10/2019 - 23:39h

Fins ara el formaven els grups municipals del PSC i Impulsem Cunit

El govern municipal de l’Ajuntament de Cunit, format fins el moment pels partits del PSC i Impulsem Cunit, ha arribat aquest divendres a un acord de legislatura amb la formació d’En Comú Podem.

Desprès de setmanes de negociacions entre les dues part, segons informa el consistori cunitenc, s’ha arribat a l’acord de fer un pacte de legislatura entre les diferents formacions.

“L’entesa i la voluntat de col·laboració, així com el fet de compartir un gran nombre de propostes programàtiques i, sobretot, la voluntat de compartir i impulsar un model de poble conjunt, han fet que l’acord es pugui materialitzar”, s’explica també des del govern que encapçala l’alcaldessa socialista, Dolors Carreras.

El govern afirma que confiarà dos dels grans projectes de legislatura que ja tenien establerts en el seu full de ruta a la formació d’En Comú Podem.

El primer projecte és el de CUNIT 2030, on els reptes de futur, de la sostenibilitat del municipi i del medi ambient s’han de materialitzar i coordinar pel bé comú de tots el cunitencs i cunitenques.

I el segon projecte, segons ha explicat el govern de Cunit que passa a ser tripartit, és el de CUNIT SMARTCITY. Es tracta d’un projecte que vol fer una transició del municipi costaner cap a una realitat SMART i que es puguin combinar les noves tecnologies en la gestió del Cunit del present i del futur.

En el comunicat fet públic aquest divendres, les tres formacions afirmen estar molt satisfetes d’aquest acord, “que per un cantó amplia el consens d’una manera de governar i d’entendre el municipi i, per altra, la voluntat d’augmentar la representació social del govern municipal amb 11 dels 17 regidors escollits a les passades eleccions municipals”, conclou el govern de Cunit.

També et pot interessar

Comentaris