Arnau Griso i Miki Núñez, entre els concerts per a la Fira del Vendrell

El duo Arnau Griso que aquest dissabte actua a la Fira del Vendrell.
11/10/2019 - 09:00h

Entre aquest divendres i dissabte, hi haurà actuacions al carrer Dr.Robert, a la Rambla i a la rambla Josep Cañas i Cañas

La Fira de Santa Teresa del Vendrell que se celebra aquest cap de setmana inclourà diverses actuacions musicals entre avui divendres i demà dissabte.

Divendres
Aquest divendres al vespre, a les 20h, hi haurà dos concerts simultanis.

D’una banda, al carrer del Dr. Robert –escenari de la Fira d’Abans– hi tocarà la formació Djangolé, formada pels guitarristes Georgi Olschanetski i Javi Martínez. A Djangolé combinen la diferent manera de tocar de cada un per aconseguir una sonoritat ben especial que es mou entre Django Reinhardt i Paco de Lucía, amb un repertori clàssic del swing i el jazz manouche, amb un toc de guitarra espanyola.

I, de l’altra, a la Rambla tocarà el grup Muy Stone, que ha compartit escenari amb Pancho Varona, Brams i Javi Fernández (cantant de Bombai). A principis del 2017, el grup enregistra el seu primer disc, Petits Mentiders, produït per David Palau, guanyador d’un Latin Grammy el 2012. A partir d’aquest 2019, han estat també els teloners oficials de Pancho Varona (guitarrista i compositor amb Joaquín Sabina) a Barcelona.

També avui divendres, a les 22h i a la Rambla, actuarà la banda de versions de temes nacionals i internacionals Ready to Rock. Amb un directe potent i un repertori ple de clàssics dels grups més destacats del rock, aquesta formació creada a mitjans del 2016 ofereix un concert molt recomenable per a tots els aficionats al rock.

Dissabte
El primer concert de demà dissabte serà a les 20h a la Rambla, a càrrec de Maria Jacobs Trio. Aquesta formació combina versions d’èxits clàssics i temes propis que marquen vida i optimisme.

En aquesta ocasió, Maria Jacobs actuarà al Vendrell acompanyada de dos grans músics: Gerard Masip a la percussió i el violinista Sergi Planas. Jacobs està a punt de treure el seu segon disc de la mà del productor barceloní Marc Martín. Recentment, ha estat guanyadora del premi Joan Trayter de Figueres, que li va donar l’oportunitat de poder actuar en un dels festivals musicals més importants de Catalunya: l’Acústica de la capital ampordanesa.

Els següent concert de la Fira de Santa Teresa 2019 previst per aquest dissabte serà a càrrec de la Bellvei Jazz Band. A les 22h i a la Rambla, actuarà aquesta formació del Baix Penedès que neix l’any 2008 de la voluntat dels Amics de la Música de Bellvei de formar una banda estable, a l’estil de les big bands de jazz.

Actualment, la formació ha esdevingut un referent del jazz festiu de la comarca penedeenca. En les seves actuacions, la Bellvei Jazz Band ofereix un repertori variat que inclou tant els clàssics dels concerts de jazz, fins a versions de temes de pop-rock dels anys 70 o 80, passant també per algunes composicions pròpies.

I també demà hi haurà tres concerts més, en aquest cas a la rambla Josep Cañas i Cañas. D’una banda, a les 23h, hi actuarà la formació Upuntú. Es tracta d’un grup de versions format a l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) l’any 2015, amb sis integrants que cursen el grau professional i que a partir dels seus gustos musicals i de les seves influències creen un so propi i especial.

Arnau Griso i Miki Núñez
I tot seguit, a les 00.30h, hi haurà un concert d’Arnau Griso i, tot seguit, de Ràdio Esventada. Quant a Arnau Griso, és un duet català format per Arnau Blanch i Eric Griso, força contrari a la indústria discogràfica i el qual promouen la “revolució bananera”, títol del seu darrer treball.

Es promocionen principalment a les xarxes socials i faciliten la distribució gratuïta del seus temes, entre els quals n’hi ha un que es diu precisament És gratis. Van sorgir l’any 2011 amb el tema One euro on party, que van penjar a YouTube, però no van fer el primer concert fins el 31 de març, a Madrid.

Aquest concert inclourà una sorpresa d’aquesta setmana mateix, en el sentit que també s’ha convidat a participar-hi Miki Núñez, exconcursant terrassenc al programa de televisió Operación Triunfo i representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió d’aquest any 2019.

I val a dir sobre DJ Ràdio Esventada que és un projecte que neix a la Bisbal del Penedès de la cultura de les festes populars, amb l’objectiu de crear sessions musicals que facin moure i gaudir tot el públic. Més concretament, es va crear a partir de l’Associació de Joves “Els Esventats” de la Bisbal del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris