Visita teatralitzada al Museu Àngel Guimerà del Vendrell

11/10/2019 - 12:00h

El museu vendrellenc programa l’activitat amb motiu de la Fira de Santa Teresa

Aquest estiu el Museu Àngel Guimerà del Vendrell va iniciar un cicle d’espectacles de format intimista sota el nom d’”Els dilluns al MÀG” i que acollia quatre propostes, totes al voltant de la figura del dramaturg Àngel Guimerà, que va passar la infància a la vila.

La bona rebuda que van tenir les activitats per part del públic assistent ha fet que torni un dels èxits del cicle, la “Visita teatralitzada de Maria Rosa”.

Així, aquest dissabte, a les 12h, coincidint amb la celebració de la Fira de Santa Teresa es podrà gaudir al Museu Àngel Guimerà d’una nova sessió a càrrec de la companyia Amelie Produccions, que s’aproxima a una de les peces teatrals més celebrades d’Àngel Guimerà, Maria Rosa, un text inspirat en una història real que va succeir a mitjan del segle XIX durant la construcció d’una carretera.

La companyia de teatre Amelie Produccions, a través de l’adaptació del text a càrrec de Pep Vinyes, guiarà la visita per les diferents sales del museu a través d’aquest drama social i amorós.

El preu de l’espectacle és de 5 euros per persona. Les entrades es poden adquirir anticipadament a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 o al correu electrònic elvendrell.elsmuseus@elvendrell.net. I també se’n podran aconseguir des de 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle al mateix museu, si encara en queden. Les places són limitades.

També et pot interessar

Comentaris