El Most fa una crida a trobar voluntaris i joves per fer de jurat

10/10/2019 - 17:04h

El Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava obre portes a persones apassionades pel món del cinema i la viticultura

El Most, obre les portes, un any més, a totes aquelles persones apassionades pel món del cinema i la vitivinicultura a poder formar part de l’equip de voluntaris i voluntàries del festival que enguany tindrà lloc del 7 al 17 de novembre al Penedès. Les persones voluntàries poden col·laborar amb el Most un dia, dos, tres o els deu dies de festival, en funció de la seva disponibilitat. Els qui en formin part podan gaudir de l’experiència de conèixer, des de dins, un festival com el Most i participar en la gran diversitat d’actes donant suport a l’organització. La convocatòria està oberta fins el 27 d’octubre i per sumar-s’hi cal enviar un correu electrònic a voluntaris@mostfestival.cat.

D’altra banda, el Most busca el Jurat Jove de la secció de curtmetratges Brot 2019 que recull la millor producció estatal de cinema de curta durada de l’any. Poden formar part del Jurat Jove persones entre 18 i 30 anys i seran els encarregats de decidir un dels tres premis de la secció; el Premi Jurat Jove, que se suma al Premi del Jurat i al Premi del Públic. Els i les joves amants del cinema amb ganes de formar part d’aquesta experiència poden enviar un correu electrònic, abans del 27 d’octubre, a info@mostfestival.cat.

El públic jove, d’entre 16 i 20 anys, té oberta també la possibilitat de participar al Campus Brot, la segona edició que organitza el Most Festival, juntament amb Reteena. El Campus tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de novembre al Vilafranca del Penedès i els i les participants podran conèixer els secrets dels programadors, un dels rols més decisius de qualsevol festival de cinema. De manera conjunta es visionaran i comentaran curtmetratges, per seleccionar-ne 5 que es projectaran en una sessió especial el dissabte 16 de novembre durant el Festival Most.

També et pot interessar

Comentaris