Desarticulen a Vilafranca una organització criminal amb delictes a tot Catalunya

Un moment de la detenció de dimecres al matí a Vilafranca
10/10/2019 - 13:24h

Els Mossos detenen cinc persones que majoritàriament feien robatoris amb força en bars per endur-se els diners que hi havia a les màquines escurabutxaques

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones, de cinc nacionalitats diferents, per un delicte contra el patrimoni. El que feien els detinguts era, principalment, robar amb força en bars per endur-se els diners que hi havia a les màquines escurabutxaques, tot i que també se’ls atribueix algun robatori amb força a l’interior de domicili.

La policia catalana els ha imputat com a organització criminal, ja que actuaven per tot Catalunya i tenien tots els delictes molt ben organitzats.

Les detencions es van produir dimecres a primera hora del matí al barri de les Clotes de Vilafranca, concretament al carrer Escorxador, tot i que des de la policia no s’ha volgut detallar si a Vilafranca es van detenir totes cinc persones o menys. El que sí que han explicat els Mossos és que el fet que s’hagin detingut a Vilafranca és purament casual, ja que els lladres estaven de pas per la vila i no hi residien de manera permanent.

També et pot interessar

Comentaris