Concert solidari amb Lali Begood a benefici de la Marató de TV3

D’esquerra a dreta, Miquel Àngel Garcia i Toni Rafecas | 3d8
09/10/2019 - 15:31h

L’organitza l’associació #loverare per al proper dissabte 19 d’octubre al Casal de Vilafranca

#loverare és una associació creada a Vilafranca amb l’objectiu de divulgar, sensibilitzar i aconseguir fons per la investigació de les malalties minoritàries. Creada fa un any pels pares de la Martina, una nena afectada per una malaltia anomenada Homocistinuria amb Acidúria Metilmalónica (CblC) organitzen per al proper 19 d’octubre al Teatre Casal de Vilafranca un concert familiar amb el grup Lali Begood per tal de recaptar fons per la Marató de TV3 d’enguany va, justament, sobre les malalties minoritàries.

Un dels impulsors de la idea és el Toni Rafecas, pare de la Martina, que espera poder aportar un granet de sorra en el camp de la investigació, “l’única opció per poder avançar en aquestes malalties és el camp de la investigació i voldríem fer un donatiu especial per la Marató”, explicava.
El concert del dia 19 començarà a les 6 de la tarda i l’entrada serà totalment gratuïta. Les aportacions es podran fer de forma voluntària a través d’unes urnes que es col·locaran al vestíbul del Casal.

Lali Begood és una cantautora que vindrà a Vilafranca amb la seva banda de kindi rock per oferir l’espectacle “Oh-futur”, una proposta adreçada a un públic familiar.
Per la seva banda, el president del Casal, Miquel Ángel Garcia, explicava que des de l’entitat que presideix ja fa uns anys que es fan els tastets de dansa per recaptar fons per la Marató de TV3 i que enguany en seran dos els actes que acollir el Casal per col·laborar amb la Marató del qual en va dir, sentir-se molt satisfet des de l’entitat vilafranquina.

També et pot interessar

Comentaris