Juli Giménez i Raimon Santó, guardonats amb l’escut de Plata dels Falcons

Julià Giménez Mayoral i Raimón Santó Raventós
09/10/2019 - 15:54h

És un distintiu que acredita que fa 25 anys que són falconers de Vilafranca en actiu

Els Falcons de Vilafranca van viure dissabte un dia d’allò més especial ja que van celebrar els 25 anys de falconers en actiu de dos membres històrics de la colla: Julià Giménez Mayoral i Raimón Santó Raventós.

Ambdós han format part de l’equip directiu de l’entitat en diverses ocasions, a part de la seva altíssima implicació i dedicació.

La jornada va arrancar a mitja tarda, on després d’organitzar una jornada festiva i sorpresa per als guardonats es van dirigir a buscar-los, compinxats amb els familiars i respectives parelles, on no ens esperaven.

Els dos van sortir sorpresos i emocionats, al sentir les gralles, veient tota la colla reunida per fer-los un homenatge. Seguidament es van dirigir al local de la colla, on després d’un àpat amb amics i familiars, David Serrano, president de l’entitat, acompanyat de la resta de la junta directiva, els va fer entrega de l’escut de plata, després d’un discurs, que va recordar part de la seva història a la colla.

“l’Escut de Plata”, és la màxima distinció que atorga la colla després de 25 anys de manera ininterrompuda al servei de la colla. Aquest guardó consisteix dos regals, un pin de plata amb la forma de l’escut, i per altra banda un Escut Brodat amb fil de color plata, perquè puguin fer gala dels seus elements distintius. Això  sí, és gairebé cita obligatòria fer-ne ús per les festes d’aniversari dels Falcons, a principis de desembresobretot el dia de l’actuació que agermana falconers i exfalconers, el dia  8 de desembre. 

Amb aquesta condecoració ha passat a formar part dels falconers històrics que han estat guardonats amb aquesta distinció després de 25 anys ininterromputs de dedicació a la colla, en el que ja en formen part Joan Cuyàs i Soler, Joan Santó i Raventós (1994), Ramon Martínez i Mansilla, Xavier Martínez i Rubio, Oriol Udina i Aguilar (2005), Daniel Martínez de Lamo (2011), Foix Cuyàs i Ribes (2011), Iñaki Martinez de Lamo (2011), David Cusiné i Serra (2011), Miriam Sellarès i Gil (2016), Ton Carbó i Esteve (2017) i Míriam Carbó i Esteve (2017).

També et pot interessar

Comentaris