L’Associació Boskan necessita recursos per obrir un centre de natura

Elisa Bonich, promotora del Centre de Natura de Boskan
09/10/2019 - 12:59h

Es tracta d’un projecte d’inserció laboral en un espai obert amb animals, jocs i zona de pícnic

L’associació penedesenca Boskan-Teràpies integratives, que es dedica a fer teràpies amb gossos (i altres animals) i musicoteràpia, està movent fils des de fa mesos per tirar endavant el projecte Centre de Natura Boskan al Penedès, concretament en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Santa Fe.

Tal com explica la promotora del projecte, Elisa Bonich, el centre de natura constaria d’un espai obert a famílies on hi hauria animals, zona de jocs i zona de pícnic, que seria gestionat per l’associació amb persones amb condició de l’espectre autista, diversitat funcional i en risc d’exclusió social com a treballadors i treballadores, per afavorir així la seva inserció laboral.
Però per fer-ho necessiten recursos econòmics. Ja han aconseguit uns 4.700 euros en diferents campanyes que han fet i gràcies a donatius particulars, però ara el que els corre més pressa és que la gent hi coŀlabori a través de la plataforma TotSuma.cat, des d’on han d’aconseguir 2.500 euros abans de dissabte. Les aportacions es poden fer a partir dels 5 euros.

Elisa Bonich apunta que ja hi ha dues persones (una amb TDAH i un home rehabilitat de diverses addiccions) que estan esperant poder començar a treballar al centre i, per tant, el projecte és una bona manera d’aconseguir la reinserció social d’aquelles persones que ho tenen més complicat.
Boskan és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a la promoció de la salut física, psíquica i emocional mitjançant diversos projectes d’intervenció assistida amb gossos i teràpies energètiques, alguns dels quals han estat desenvolupats per membres de l’equip de professionals que integren l’associació, els quals provenen de l’educació i l’ensinistrament caní, la psicologia, la psicopedagogia, la integració social, la música, l’art-teràpia i la biologia.

La informació sobre la campanya es pot trobar a la web de l’associació Boskan. També es pot enviar un correu a boskan98@gmail.com o trucar al telèfon 678 78 66 52.

També et pot interessar

Comentaris