Cues quilomètriques a l’AP-7 a l’altura de Vilafranca per un accident mortal entre tres camions

FOTO: Tráfico Autopistas
09/10/2019 - 08:53h

El servei Català de Trànsit informa que a quarts d’11 del matí les cues superaven els deu quilòmetres i s’aconsella els conductors desviar-se cap a vies alternatives

Dues col·lisions entre tres camions a l’AP7 a primera hora d’aquest matí estan provocant retencions quilomètriques a l’altura de Vilafranca, segons ha informat Tráfico Autopistas. En el sinistre han perdut la vida els ocupants de la cabina d’un dels vehicles.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut un encalç entre dos camions que es trobaven a la cua d’una retenció provocada per un sinistre anterior (al punt quilomètric 197), que restringia la via i en el qual s’hi ha vist implicat un únic vehicle pesant. 

A conseqüència de la col·lisió han mort els dos ocupants d’un dels camions que han xocat, de matrícula polonesa. Pel que fa al primer camió accidentat, que ha quedat bolcat a la via, el conductor i l’acompanyant han resultat ferits menys greus.

El Servei Català de Trànsit apuntava a quarts d’11 del matí que la cua ja supera els 10 quilòmetres, i aconsella als conductors desviar-se cap a vies alternatives, com la C-32 a l’altura del Vendrell, o l’N-340.

L’accident s’ha produït en sentit nord, afectant la marxa dels vehicles que viatjaven cap a Barcelona. La cua també afecta la C-15 a Olèrdola durant 2 km en sentit Vilafranca del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris