El nou delegat de la Generalitat a Tuníssia és de Torrelavit

08/10/2019 - 17:23h

Ahmed Benallal, que va ser durant un temps col·laborador del 3d8, s’incorpora a la xarxa de delegacions exteriors del govern català que ja cobreix 39 països

El torrelavitenc Ahmed Benallal s’ha incorporat a la xarxa de delegacions del Govern de la Generalitat a l’exterior com a nou delegat de Tuníssia. El conseller Alfred Bosch ho ha anunciat avui després de la reunió del Consell Executiu, juntament amb el nomenament dels nous delegats de Mèxic i l’Argentina.

Benallal ha estat escollit per ocupar el càrrec mitjançant un concurs públic, tal com ja s’ha fet amb l’elecció dels darrers delegats del Govern a l’exterior, amb un jurat integrat per un grup d’experts en l’àmbit internacional i de Recursos Humans del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

Ahmed Benallal, que va col·laborar durant uns anys amb el 3d8 escribint articles d’opinió, és llicenciat en Dret per la Universitat Sidi Mohamed Ibn Abdllah (Marroc). Té un Màster europeu en Mediació i un postgrau en Cultura de Pau i Drets Humans per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha estat director del Consell Islàmic Cultural de Catalunya, responsable de projectes d’immigració a APIP Barcelona, formador de mòduls d’interculturalitat i diversitat religiosa al Centre UNESCOcat i responsable de projectes a l’associació Llum del Nord.

Comentaris