Montfort assegura que les crítiques que ha rebut es basen “en mentides i manipulacions”

Joan Manel Montfort
08/10/2019 - 13:06h

El regidor de Seguretat Ciutadana de Vilafranca creu que potser va estar “desafortunat” en algunes declaracions, però que “s’ha tret tot de context”

El regidor de Seguretat Ciutadana de Vilafranca, Joan Manel Montfort, ha comparegut aquest dimarts al matí davant els mitjans de comunicació per sortir al pas de les crítiques que ha rebut aquests últims dies per unes declaracions que va fer durant l’últim ple sobre els punts liles i La Barraca.

Montfort ha apuntat que les crítiques que ha rebut “es basen en manipulacions i mentides”. “Tot el que vaig dir al ple”, va dir, “està gravat, i es pot comprovar qui diu veritat o mentida”. Montfort ha volgut deixar clar que “tot el que es fa contra les agressions masclistes és insuficient, sempre i a tot arreu”. “Però també he de dir”, ha afegit, “que l’agressió a la periodista per Sant Fèlix no l’hauríem evitat per molts punts liles que posem”.

El regidor ha comentat que des de la Policia Local “s’han de tenir en compte les agressions sexistes, és clar, però també altres delictes, i per això vaig parlar durant el ple dels robatoris, però podria haver dit baralles o altres exemples. Hem de treballar en tot i no només en les agressions sexistes, i les coses s’han de posar en la seva justa mesura”.

Montfort ha lamentat que “determinades persones i mitjans de comunicació volguessin crear un clima d’alarmisme desproporcionat”. “Fins i tot van interrompre la processó de Sant Fèlix”, ha afegit. “Es pot demanar i reivindicar el que es consideri oportú, però sempre respectant els drets de tothom i sense boicotejar la festa major”.

El regidor de Seguretat Ciutadana també ha apuntat que l’Ajuntament “ja compta amb professionals que saben com s’han de fer les coses, i no ens ho han de dir determinats col·lectius”. “I vull deixar clar que dir que l’Ajuntament no està fent res en temes d’igualtat és fals, perquè en els últims dos o tres anys s’ha triplicat el pressupost”, ha afirmat.

Com a responsable també de projecció exterior, a Montfort li preocupa “que es traslladi que Vilafranca és el paradís dels agressors sexuals. És clar que a la vila passen coses, però tenim uns índexs molt millors que altres ciutats similars”.

Montfort desmenteix que digués “que les agressions no denunciades no existeixen” i lamenta que s’hagin dit “coses molt greus sobre mi, que s’han tret totalment de context”.

Finalment, el regidor ha reconegut que “potser” va estar “desafortunat” amb alguna expressió durant el ple, però que això “s’havia tret totalment fora de context” per malmetre la seva imatge.

També et pot interessar

Comentaris