Els verds ensopeguen a Reus de nou amb el 3d9fa

Torre de nou amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca. FOTO: Jose Paredes
Judit Benages
07/10/2019 - 10:13h

Els Castellers de Vilafranca van haver de renunciar al castell amb agulla i van completar el 3 i 4d9f, la td9fm i el pd7f

Els Castellers de Vilafranca no van fer dissabte a la tarda el paper que volien a la diada del Mercadal de Reus. Els vilafranquins estaven decidits a completar, de nou, el 3d9fa que havien descarregat per Sant Fèlix després de dos anys sense fer-lo i amb el qual havien ensopegat durant la diada de Santa Tecla de Tarragona.

Però en aquesta ocasió tampoc va poder ser. Els vilafranquins van completar en primera ronda un bon 3d9f, que ja mira un pis més en els propers dies, i en segona ronda el seu objectiu passava pel 3d9fa, que van tirar amunt després d’un peu desmuntat i que no van ni poder carregar ja que el castell es va trencar pocs segons després de ser carregada l’estructura del 3. La construcció remenava ja força a mesura que anava pujant i els vilafranquins no la van poder salvar.

PUBLICITAT

Seguidament els vilafranquins van completar el 4d9f i una nova td9fm, que van descarregar de manera èpica. Van tancar la jornada amb el pilar de 7 amb folre.

Per la seva banda la Colla Vella dels Xiquets de Valls va ser la gran protagonista de la diada i van demostrar, de nou, que estan en la seva millor època. Els vallencs van descarregar una nova td8sf, a banda del 5d9f i la td9fm. Van tancar amb el pilar de 6 ja que continuen tenint de baixa la pilanera dels espadats més grans.

PUBLICITAT

Els Xiquets de Reus volien fer històrica descarregant el seu primer 4d9f, però finalment va quedar en carregat. Els de Reus van completar, a banda, el 3d9f i la td8f.

Per la seva banda els Capgrossos de Mataró i la Colla Jove Xiquets de Tarragona van signar la mateixa actuació amb el 3 i 4d9f, el 5d8 i el pilar de 7 amb folre.

També et pot interessar

Comentaris