El funicular serà més protagonista que mai a la Funifira 2019

El regidor de Turisme, Daniel Garcia Peris, amb l’autor del cartell, Norman Junqué. FOTO: Ajuntament.
Eva López
06/10/2019 - 12:00h

L’Ajuntament de Gelida vol donar més visibilitat a l’històric ferrocarril coincidint amb el 95 aniversari de la seva inauguració

Gelida ha iniciat aquesta setmana el compte enrere per a la Funifira 2019, una activitat que enguany vol centrar tota la seva atenció en el funicular. En funcionament des del passat mes d’abril, el Funi havia estat 3 anys aturat per una actuació de millora de la seva carcassa, i ara Gelida l’ha recuperat com un dels principals atractius turístics de la vila.

“Volem que la Funifira sigui la festa del funicular i de Gelida”, va apuntar el regidor de Turisme, Daniel Garcia, durant la presentació del cartell de l’activitat, obra de Norman Junqué. Malgrat que no va donar detalls de la iniciativa, Garcia sí que va apuntar que enguany es volen usar les tres estacions del funicular com a escenaris de la Funifira.

PUBLICITAT

La desena edició de la mostra tindrà lloc del 8 al 10 de novembre, i aquest 2019 comptarà amb un cartell on conflueixen dos dels seus principals reclams: el ferrocarril i el vi. Norman Junqué els ha unit en una proposta moderna que aprofita la celebració del desè aniversari per encreuar en una X (el 10 en números romans) els dibuixos que inclou el disseny. Al concurs per escollir el cartell –que s’ha celebrat enguany per primera vegada– s’han presentat una desena de propostes.

També et pot interessar

Comentaris