La Xarxa estrena temporada amb un espectacle de clown

03/10/2019 - 15:13h

Diumenge comença la 25a temporada d’espectacles familiars de Vilafranca

L’espectacle de clown ‘’Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol’’ de la companyia La Pera Llimonera tindrà lloc al teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès aquest diumenge a les 12 hores. Té una durada de 55 minuts i està recomanat per a un públic a partir de 6 anys.

Emprant metàfores, la companyia de clown La Pera Llimonera tracta el tema de la guerra i dels refugiats amb un llenguatge adequat a un públic a partir de 6 anys. El passat mes de maig, l’espectacle va guanyar el premi del públic al millor espectacle de la 30a Mostra d’Igualada. Aquest espectacle, dirigit per Toni Albà i interpretat per Pere Romagosa i Sergi Casanovas, es va endur, per votació popular, el Premi al millor espectacle de la Mostra. Es dona la circumstància que aquest mateix espectacle ja es va endur el 3r Premi Xarxa Alcover de la mateixa Mostra, essent la primera ocasió en què aquests dos premis van recaure en una mateixa proposta.

Baobab és un espectacle valent, ja que parla del problema de la immigració i els refugiats, un tema que la companyia de clown La Pera Llimonera afrontava amb molt respecte: “Teníem por de parlar-ne, no sabíem com abordar-lo, com fer-ho amb humor però sense frivolitzar”. Tot i el respecte que tenien pel tema, Pere Romagosa, l’ànima mater de la Pere Llimonera, explica que n’havien de parlar: “És un tema omnipresent, està a tot arreu, però sembla que la gent l’obviï o se n’oblidi, i res no indica que no ens pugui passar a nosaltres, de manera que vam pensar que havíem de transmetre aquest missatge per tal que la gent es plantegés què podia fer al respecte”.

‘’Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol’’ de la companyia La Pera Llimonera suposa el retorn de Toni Albà a la direcció d’un espectacle familiar de La Pera Llimonera, després d’haver dirigit altres espectacles memorables de la companyia, com ara ‘’Quo no vadis’’ o ‘’Tortuga, l’illa d’en Tresot’’. Romagosa explica que treballar amb Albà “és anar sobre segur” i li sap greu que la gent “no és massa coneixedora de la seva feina en el teatre familiar, que li hauríem d’agrair, perquè és capaç de connectar amb els nens i amb els adults, ja que no ha deixat mai de ser un nen i a través del joc, jugant, ens arriba a tots.”

L’espectacle donarà el tret de sortida a la temporada d’espectacles familiars de la Xarxa de Vilafranca, del Penedès, que enguany celebra 25 anys.

Es poden adquirir entrades online al web espectacles.vilafranca.cat (https://espectacles.vilafranca.cat/466/4/familiars/baobab.-un-arbre-un-bolet-i-un-esquirol/ )  i a la taquilla del teatre Cal Bolet que obre dijous de 18 a 20 hores i el mateix diumenge de l’espectacle a partir de les 11 hores. El preu de les entrades és de 6 € (a partir de 2 anys) i hi ha una sèrie de descomptes: descompte del 25% per famílies nombroses i/o monoparentals (per a tots els membres) i per a persones en atur i descompte del 50% per a persones amb discapacitat i un acompanyant i persones que resideixin a Vilafranca que siguin jubilades, pensionistes i amb el Carnet Blanc de l’Ajuntament de Vilafranca. Per adquirir entrades amb descompte a la taquilla cal presentar el document acreditatiu en el moment de comprar-les. Les entrades amb descompte per internet requeriran la justificació del descompte per accedir a la sala. En cas de no poder-ho acreditar, l’usuari haurà d’abonar la diferència amb el preu normal. Els descomptes i abonaments no són acumulables.

També et pot interessar

Comentaris