Divendres s’entreguen els premis de la X Biennal Internacional de Ceràmica

03/10/2019 - 11:58h

L’exposició dels ceramistes seleccionats s’inaugurarà a la sala Portal del Pardo del Vendrell

Aquest divendres, a les 20 h, a la sala Portal del Pardo tindrà lloc la inauguració de l’exposició dels ceramistes seleccionats pel Jurat de la X Biennal Internacional de Ceràmica. Són els següents: Avital Avital, de Ramat Gran (Israel); Lelia Cardosi, de Terracina (Itàlia); Ruth Cepedano, de Barcelona; Roger Coll, de Vic Simcha Even-Chen, de Rehovot (Israel); Ángela García, de Barcelona; Alberto González Bustos, de Bellvei (Tarragona)
Rachel Grimshaw, de Wigan (Regne Unit); Noemi Iglesias, de La Felguera (Astúries); Lee Jinhwi, de Kiel (Alemanya); Liu Jung Hui, de New Taipei (Taiwan); Sara León Fernández, de Badalona; Carlos Martínez, d’Elda (Alicant); Cristina Mato, d‘Oviedo; Li Mingshu, d’Oslo (Noruega); Miguel Molet, d’Albelda (Osca); Irina Razumovskaya, de Londres (Regne Unit); Olga Simonova, Wiesbaden (Alemanya) i Yang Yu-Jui, de Tainana (Taiwan).

Durant l’acte de la inauguració de l’exposició, el jurat donarà a conèixer els tres guanyadors de la X Biennal Internacional de Ceràmica. Els tres premiats d’aquesta edició de la Biennal s’emportaran els següents premis: el primer premi, 4.000 €; el segon premi, 2.500 €, i el tercer premi, 1.000 €. A més, tots tres guanyadors compartiran una exposició conjunta (el setembre del 2020), amb l’edició d’un catàleg que inclourà fotografies de les obres que s’exposaran, realitzades per un fotògraf professional, i un text de cada artista.

L’exposició de la X Biennal Internacional de Ceràmica romandrà oberta fins al 4 de novembre de 2019.

També et pot interessar

Comentaris