Més formació i cultura aquesta tardor a La Nau de Vilafranca

Un moment de presentació de les activitats
02/10/2019 - 15:59h

Des de l’Ajuntament s’han programat activitats de tota mena adreçades a un públic jove

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, i la tècnica Núria Albornà, han presentat aquesta setmana la programació de tardor que es durà a terme a l’Espai Jove La Nau, que va començar les seves activitats per a joves d’entre 13 i 30 anys el febrer d’aquest 2019 i que ja va impulsar una quarantena d’activitats durant l’estiu, de les quals fan una valoració molt positiva.

La programació té dos eixos principals, els mateixos que tenia durant l’estiu: una línia formativa i una altra més cultural o d’oci. A més, les activitats van dirigides a dos públics de diferents franges d’edat: els joves d’entre 13 i 17 anys i els joves dels 18 als 30 anys.

La nova programació inclou espectacles de petit format anomenats ‘La Nau de Cooltura’, que inclouran peces com Cándida d’Anna Tamayo o Trapped d’Inda Pereda.

També cal destacar la programació dels Happy Fridays, que es dirigeixen als joves d’entre els 13 i els 17 anys i que vol ser, en paraules de Medialdea, “un oci alternatiu a les discoteques, des de projeccions cinematogràfiques a concerts, passant per representacions de teatre i tot es farà els divendres a la tarda i vespre”.

Alguns exemples dels Happy Fridays són una escape room i festa durant la Castanyada/Halloween, un taller i concert de rap o una obra de teatre amb perspectiva de gènere.

Pel que fa a les formacions amb inscripció, Núria Albornà ha apuntat que tenen molt bona acollida, tot i que han après que el mes de setembre és molt fluix. A partir d’ara els joves podran gaudir d’activitats esportives o culinàries, podran aprendre diversos balls com el shuffle o balls urbans, llengua de signes, percussió, escriptura o malabars, entre altres.
Totes les activitats i horaris de La Nau es poden consultar a la pàgina web de Joventut .

També et pot interessar

Comentaris