La ruta escolar sobre comerç vilafranquí posara èmfasi a les botigues centenàries

A l’esquerra, la guia Roser Serra, de l’empresa Gust a Terra
02/10/2019 - 15:45h

El Centre Vila n’organitza per enguany la tercera edició

L’associació comercial Centre Vila ha organitzat per tercer any consecutiu una ruta guiada sobre el comerç vilafranquí per a escoles, que conduirà de nou la guia Roser Serra de Gust a Terra. Enguany hi ha diverses novetats, com ara que la ruta es farà d’octubre a febrer durant els dies que més els vagi bé a les 6 o 7 escoles que s’hi han interessat i, a més, es donarà una especial atenció a les botigues centenàries que té Vilafranca.

Les rutes, que es dirigeixen a alumnes de tercer de primària, fan un repàs dinàmic a la història del comerç de Vilafranca des de l’època medieval, passejant-se pels carrers principals i relacionant l’evolució comercial amb elements coneguts que poden facilitar l’aprenentatge als infants, com la relació dels diferents gremis amb la Festa Major.

Des del Centre Vila, la seva copresidenta, Marta Vives, ha apuntat que estan molt contents de seguir mostrant tel comerç vilafranquí als més petits i, a més, han apuntat que enguany volen connectar les rutes amb la setmana del comerç que es durà el mes de març.


Per aquest motiu, els infants que participin en les rutes podran fer dibuixos inspirant-se en el que aprenguin, els edificis i carrers o les anècdotes, que es podran veure exposats a les botigues centenàries i a la seu del Centre Vila durant el mes de març.

També et pot interessar

Comentaris