Els Falcons de Vilafranca es llueixen a Sils, Sant Llorenç de Salanca i Torrelavit

Escala de 9 dels Falcons de Vilafranca a Sant Llorenç de la Salanca
02/10/2019 - 10:41h

Els vilafranquins han organitzat per aquest diumenge una caminada popular de 20 quilòmetres pel Penedès

Els Falcons de Vilafranca van tancar el cap de setmana passat un mes de setembre ple d’activitat entre actes del 60è aniversari i actuacions. Dissabte al matí es van desplaçar a Sils per participar de la Festa Major d’aquesta localitat de la Selva. Van actuar acompanyats dels Guillats de la Selva, una colla castellera de recent creació i que encara donant les primeres passes. Els Falcons van realitzar una actuació molt completa amb el pilar de 5, l’escala de 9, la piràmide drets de 5, la torreta, la pira 5×5, dos ventalls, el castell i un pilar de 4 per acabar.

A la tarda es van desplaçar a Sant Llorenç de la Salanca, a la comarca del Rosselló, on es celebrava la 18a Trobada de Colles Falconeres de Catalunya, organitzada pels Falcons del Riberal. Malgrat ser una de les dates importants d’aquest darrer tram de temporada, els penedesencs no van poder desplaçar prou efectius per afrontar l’escala de 10, i es van haver de conformar amb la de 9. Al costat de les altres 10 colles falconeres del país van completar el castell, la torreta, la ja esmentada escala, la piràmide drets de 5 i una pira 5×5.

Diumenge es tancava un cap de setmana ben complert amb la participació de la colla a la Gotimada de Torrelavit, que és el nom de la festa de la verema d’aquesta petita localitat penedesenca. Allà s’hi va poder veure l’escala de 8, el castell, la pira 5×5 i el pilar de 4.

Aquest proper cap de setmana l’activitat continua amb una caminada popular de 20 quilòmetres que començarà a les 7.45 del matí des del seu local, des d’on es dirigiran a Sant Pere Molanta, Font del Cuscó, Arboçar de Dalt, Arboçar de Baix, barri Can Torres, Sant Pere Molanta i, de nou, tornaran cap al local. Les inscripcions es poden fer a la web dels Falcons de Vilafranca. El preu és de 5 euros per socis i menors de 14 anys i 8 euros pels que no són socis. Inclou avituallament, botifarrada, refrigeri i un obsequi.

També et pot interessar

Comentaris