Activitats diverses per celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental

Un moment de presentació de les activitats per commemorar el Dia de la Salut Mental
02/10/2019 - 21:00h

Les organitzen la Taula per la Salut Mental, formada per 15 entitats de l’Alt Penedès

La Taula per la Salut Mental de l’Alt Penedès ha organitzat pels propers dies diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental, que es commemora cada any el dia 10 d’octubre.

Així, dijous dia 10 hi haurà, a partir de les 11 des de la rambla Sant Francesc de Vilafranca, una passejada cultural per la Salut Mental i, en tornar, cap a les 12.30h, al Claustre de Sant Francesc, lectura del manifest del Dia de la Salut Mental.

També dijous, però a les 19h, a la biblioteca Torres i Bages de Vilafranca, presentació del llibre ‘Boig per explicar-te’, un recull de contes il·lustrats per informar i lluitar contra la discriminació en salut mental.
Divendres dia 11, a les 12h a Vinseum, hi haurà el lliurament de premis del I Concurs Literari ‘Les paraules parlen per tu’ i, el dia 19 d’octubre, a les instal·lacions de Pàdel Indoor de les Cabanyes, torneig de pàdel inclusiu.

La Taula per la Salut Mental està formada per a 15 entitats de l’ Alt Penedès que treballen directa o indirectament en diferents àmbits de la salut mental. Actualment aquesta taula té com a objectius de treball la formació en salut mental a personal d’atenció directa de les administracions públiques, el foment d’oci inclusiu de les persones amb problemes de salut mental, la coordinació de l’atenció domiciliària i l’anàlisi dels recursos residencials a la comarca específics per l’àmbit de la salut mental.

També et pot interessar

Comentaris