Rovell d’ou publica el seu dotzè treball discogràfic

01/10/2019 - 18:02h

El grup d’animació infantil més veterà del Penedès treu al mercat “Un xic de rock”

El grup d’animació més veterà del Penedès, Rovell d’ou, acaba de publicar el seu dotzè treball discogràfic. Titulat “Un xic de rock”, conté dotze temes, alguns de clàssics com “La Bamba”, “De dia i de nit”, “Si tu vas al cel”, “Rock del gos i el gat”, “L’avi mariner” o un dels més clàssics del grup com és el “Puff el Drac Màgic”, temes tots passats pel sedàs del rock infantil però apte per a un públic familiar i que formen part d’un espectacle que porten per les poblacions d’arreu titulat com el disc. Al treball discogràfic hi ha col·laborat l’exintegrant del grup, David Palau amb la guitarra, percussions, veus i cors i els arranjaments musicals de les cançons són autoria de Ramon Chacón, Adrià Gonzàlez, David Palau i Paton Soler, aquests dos últims membres del grup a la primera dècada.

42 anys d’animació

El grup d’espectacles musicals per a nens i joves va néixer l’any 1977. D’aleshores ençà ha actuat per tots els Països Catalans, incloent-hi el principat, les illes Balears, el País Valencià i el Principat d’Andorra. També ha actuat a molts indrets de l’Estat espanyol i en la seva llarga  història i apareix la participació en set programes per a la Televisió Autonòmica de Galícia. També ha actuat en el programa infantil “Chulapi” de TVE-2.

El grup ha gravat i editat deu discs (LP-MC-CD) dos amb el segell discogràfic Audiovisuals Sarrià, La Vaca Paca i Jepet Jepet, tres amb el segell discogràfic PICAP, En cargolet Estevet, Per Nadal cava ovella al seu corral i Comença el show i dos més amb el segell discogràfic Al·leluia Records, Apte per a tots els públics i Apte per a tots els públics-2, i, finalment, tres més amb tres Segells discogràfic DISCMEDI, No n’hi ha prou, Villancicos i villancets i Amb Rovell d’Ou la Revetlla arriba quan vol…!! i el seu darrer treball va ser “Centre Vila”, ara fa uns onze anys.

Rovell d’Ou el formen actualment Jordi Bové –veu i animació–, Toni Balduz –bateria–, Ramón Chacón –guitarres–, Adrià González –teclats–, i Armand Beneyto jr. –equip de so.

També et pot interessar

Comentaris