Nou servei de la Policlínica Comarcal del Vendrell

01/10/2019 - 21:00h

L’empresa ha obert aquest dimarts una unitat assistencial sobre medicina i cirurgia estètiques

La Policlínica Comarcal del Vendrell ha decidit posar en marxa una nova unitat assistencial que millorarà, encara més, els serveis de l’equipament sociosanitari ubicat a la carretera de Santa Oliva.

En concret, aquest dimarts ha entrat en servei la unitat assistencial ‘Poliestètic’, que engloba les especialitats de medicina estètica i cirurgia estètica.

Si bé la clínica del Vendrell ja compta des de fa temps amb les especialitats de dermatologia i dermoestètica (de la mà de la doctora Raquel Molina i la doctora Maria Goretti Lacruz, i més recentment el doctor José Ramón Ferreres), ara es completa la unitat amb la incorporació de nous especialistes de llarga trajectòria professional en medicina estètica (és el cas de la doctora Inmaculada Rincón i el doctor Lisandro Tobar) i cirurgia estètica (doctors Josep Maria Serra i Felipe Hund), adquirint equipaments i aparells d’última generació que garanteixen la qualitat i excel·lència dels nous tractaments.

Aquesta nova unitat assistencial de la Policlínica Comarcal del Vendrell, segons s’assegura des de la mateixa empresa, neix amb el propòsit d’oferir un servei de medicina i cirurgia estètica sota el segell i supervisió mèdica de Policlínica Comarcal, amb tota l’oferta clínica adreçada al món de l’estètica.

Això vol dir des de tractaments no invasius per a la cura facial, corporal i capil·lar, de caràcter totalment ambulatori, fins a intervencions de cirurgia estètica facials i corporals.

Així mateix, també es vol arribar a tots els públics a través de serveis com la depilació mèdica làser, que es pot realitzar durant tot l’any (fins i tot en pells bronzejades), la pressoteràpia, les ones de xoc, massatges, eliminació de tatuatges, fotorejoveniment i la venda de productes mèdics-cosmètics per a la cura de la pell.

Aquesta nova unitat assistencial a la Policlínica Comarcal del Vendrell ha començat la seva activitat aquest dimarts a la planta baixa de l’edifici ambulatori de la Policlínica Comarcal del Vendrell, tot i que tenen la idea de traslladar-se en un futur a una nova seu independent.

També et pot interessar

Comentaris