Entra en funcionament la biblioteca oberta d’Olèrdola

01/10/2019 - 18:00h

El servei està obert a Moja les tardes de dimarts, dimecres i dijous i a Sant Pere Molanta les de dilluns i divendres

L’Ajuntament d’Olèrdola torna a posar a disposició dels veïns del municipi el Servei de Biblioteca Oberta. Consisteix en oferir al conjunt de la població la possibilitat d’utilitzar les biblioteques de les escoles fora de l’horari escolar.

El funcionament aquest curs 2019-20 no varia i es mantenen els horaris consolidats durant els darrers anys. A l’escola Circell de Moja la biblioteca resta oberta les tardes dels dimarts, dimecres i dijous, de 16:30 a 18:00h;  mentre que a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta el servei resta obert els dilluns i divendres, de 16:00 a 17:30h. El servei està oberta a totes les edats i es pot anar a la biblioteca a fer deures, llegir o bé demanar en préstec algun llibre.

Després de la licitació pública convocada per l’Ajuntament, l’empresa que gestiona el servei és Esport i Lleure Alt Penedès. Com en els darrers cursos, es preveuen organitzar activitats de dinamització com una cantada de Nadales, lectures de contes, manualitats conjuntament amb el bibliobús o el 5è concurs literari per Sant Jordi.

També et pot interessar

Comentaris