Neus Lloveras i Martí Sistané es disputen aquest dimarts la presidència de la FEGP

Candidarura de Neus Lloveras a la presidència de la FEGP.
01/10/2019 - 09:59h

Les eleccions a la patronal penedesenca es faran a partir de les 7 de la tarda a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes

L’empresària i exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras i l’actual president de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Martí Sistané, es disputen aquest dimarts la presidència de l’entitat.

Els més de 900 socis de la federació estan convocats a una Assemblea General per decidir si volen que qui porti el timó de l’entitat sigui la candidatura de renovació que lidera Lloveras o la candidatura continuista de Sistané, en exercici del càrrec des del 2016. Els comicis serviran per escollir la nova junta que ha de comandar l’entitat fins l’any 2023.

La candidatura de Sistanè vol capitalitzar la feina feta des de la presidència de la FEGP.

Aquestes seran les primeres eleccions a la patronal penedesenca després de la fusió d’ara fa dos anys entre l’ADEPG (Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf) i la UEP (Unió Empresarial del Penedès).La candidatura de Neus Lloveras, que el maig passat va deixar la política per retornar al món empresarial, té el suport de gairebé una cinquantena d’empresaris de les tres comarques que integren la FEGP: Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès. Lloveras també compta amb el suport del fins ara president adjunt de la patronal, Santi Carda, que va deixar el càrrec pel juliol, setmanes abans que es convoquessin les eleccions.

Tal com han explicat en les diverses presentacions públiques que han fet les darreres setmanes, l’equip de Lloveras vol “canviar i modernitzar la FEGP per convertir-la en una veritable organització al servei del teixit empresarial, amb una gestió més transparent i participativa i amb una major visibilitat i capacitat d’influència en el conjunt del territori”.

De la seva banda, l’actual dirigent de la FEGP, Martí Sistané, presenta una llista que té per objectiu “capitalitzar l’esforç d’aquests darrers anys per consolidar la FEGP”, que ara mateix, assegura, “és la quarta associació empresarial de Catalunya”. Sistané presenta davant els socis, un programa amb trenta-quatre mesures, on destaquen la promoció per a la internacionalització d’empreses penedesenques i també demanar la revisió dels barems de peatge que afecten els trams d’autopista que travessen el Gran Penedès.

Durant la presentació del seu projecte, Sistané va defensar la seva gestió al capdavant de l’associació aquests darrers anys, afirmant que la FEGP “ha guanyat en lideratge, volum, presència i autoritat dins de la comunitat empresarial”.

La votació per escollir la nova presidència es farà aquest dimarts a partir de les 7 de la tarda durant l’assemblea general de socis a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes.

També et pot interessar

Comentaris