Busquen un vendrellenc desaparegut des de dilluns

28/09/2019 - 11:18h

Es diu Miguel Ángel, té 42 anys i resideix a la urbanització de l’Oasis

La família d’un veí del Vendrell, de nom Miguel Ángel, de 42 anys i que resideix a la urbanització Oasis, el busca des de dilluns, el darrer dia que el van veure. No se’n sap res des de les 10.30h d’aquest dilluns passat, 23 de setembre.

La mateixa família demana la col·laboració ciutadana per intentar de localitzar-lo. Segons que ha informat la família, l’home duia en el moment de veure’l per darrer cop una samarreta de color blau fosc de màniga curta, uns pantalons de xandall negres curts i calçat esportiu.

Hi hauria indicis que poden explicar una desaparició voluntària, però els familiars del Miguel Ángel apunten que està passant per un mal moment i temen que li hagi pogut passar res. A més, destaquen que va marxar sense claus del domicili, documentació i també sense el telèfon mòbil. Això sí, es va endur un sac de dormir.

La família de l’home ha posat la corresponent denúncia per desaparició als Mossos d’Esquadra. Si algú veu el Miguel Ángel o en sap res, la família demana que ho comuniqui a la policia.

També et pot interessar

Comentaris