Sant Quintí acull un nou Foedus amb Cesk Freixas com a padrí

27/09/2019 - 16:00h

L’associació Ferafoc ha programat per a aquest dissabte diverses activitats al voltant de la proposta

Sant Quintí de Mediona celebra aquest dissabte la quarta edició del Foedus, que organitza l’associació Ferafoc. Concebut com un espectacle total, el Foedus combina teatre, dansa, música, foc i llum, amb la lluita contra qui vol fer desaparèixer el bestiari festiu com a teló de fons.
Una de les novetats més importants d’aquesta edició és l’ampliació del programa d’activitats, amb una clara aposta pels actes familiars. Un dels destacats és la plantada de bèsties, que tindrà lloc a les 12 del migdia a la plaça Enric prat de la Riba. Allà hi haurà exposats tots els elements que participen a la mostra. A la mateixa plaça també s’organitzaran activitats infantils.

Una altra de les novetats és el concert vermut que s’ha programat per la una del migdia a la plaça de l’Església, amb l’actuació del grup de Txaranga Buskant el To de Sitges. Quan acabi el concert, hi haurà una botifarrada popular. A les 7 de la tarda tindrà lloc una tabalada pel nucli antic del municipi, mentre que a les 9 del vespre començarà l’espectacle Foedus a la plaça de l’Esglèsia. Al final de la representació hi haurà un castell de focs artificials i posteriorment començarà el correfoc de bèsties pels principals carrers del municipi.

Les bèsties participants d’enguany són la Farfolla de la Sagrada Família, el Duc de les Roquetes, la Víbria Jove d’Igualada, el Griu de Tarragona i l’Àliga de Sitges. L’entitat del Ferafoc va presentar fa uns dies el nou ambaixador del Foedus, que serà el músic penedesenc Cesk Freixas. El de Sant Pere Agafa el relleu de l’actor Toni Albà en el càrrec.

També et pot interessar

Comentaris