El centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní reprendrà l’activitat

Entrada del centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní. FOTO: Google Earth
24/09/2019 - 21:12h

L’alcalde del municipi confirma durant el ple municipal que l’empresa els ha comunicat la intenció de mantenir obertes les instal·lacions

Mercadona ha decidit finalment seguir usant el centre logístic que té ubicat al polígon del Molí del Racó de Sant Sadurní. Així ho ha confirmat l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, en el transcurs del ple municipal d’aquest dimarts, després que el PSC li hagi preguntat per aquesta possibilitat.

Ribas ha explicat que fa un temps un representant de l’empresa valenciana els va confirmar que tenien la intenció de tornar a posar en ús les instal·lacions sadurninenques. La notícia arriba quatre anys després que la companyia que presideix Juan Roig anunciés que deixava Sant Sadurní per traslladar-se a Abrera, amb l’objectiu de construir un centre logístic més gran.

L’alcalde ha explicat que encara no se sap quants treballadors seran necessaris per tornar a posar en marxa el centre, tot i que ha avançat que es preveu que l’empresa doni prioritat als treballadors sadurninencs que van marxar a Abrera, perquè recuperin el seu antic lloc de treball. De totes maneres, Josep Maria Ribas ha explicat que ja han ofert a Mercadona els serveis de Nexes (l’empresa d’ocupació municipal) per abastir-se de personal, preferiblement del municipi.

Josep Maria Ribas també ha apuntat que no és probable que es reobri la llar d’infants que hi havia al centre abans que s’abandonés l’activitat, tal com li van fer arribar els representants de la companyia.

Les naus que Mercadona van construir el 1999 a Sant Sadurní compten amb 50.000 metres quadrats. Malgrat que els darrers anys hi ha hagut algunes empreses que s’han interessat per llogar l’espai, finalment no hi ha hagut acord, i la firma de distribució seguirà a la vila.

Comentaris