Els Xicots recullen 700 euros per al pallasso Anskari i per a Ampert

Un moment de l’entrega de la recaptació al pallasso Anskari
23/09/2019 - 18:12h

La colla vilafranquina tanca la campanya de recaptació per al projecte solidari del pallasso vilafranquí

Els Xicots de Vilafranca van fer divendres un assaig solidari dedicat a tancar la campanya de recaptació que s’ha fet entre els membres de la colla i el bar del local social, per donar suport al projecte solidari del pallasso Oscar Navarro, “Anskari”, que aquest proper mes viatjarà a Moçambic. La colla ha pogut recaptar un total de 400 euros. 

L’entrega d’aquesta recaptació es farà dilluns a Cal Noi-Noi, juntament amb una segona iniciativa,que la colla va iniciar l’any 2018, aquesta destinada a Ampert, l’associació contra el càncer, i que ha finalitzat també aquesta setmana, aconseguint un total de 300 euros.

Pel que fa als castells, la colla vilafranquina està començant la preparació d’aquest darrer tram de la temporada, on els esperen un total de 6 actuacions, la primera aquest proper dissabte a la tarda a Sitges, on volen tornar-hi amb els castells de 8 pisos, acompanyats per la colla local, la Colla Jove de Castellers de Sitges, i els Castellers de Vilaseca.

Les altres cinc actuacions que els Xicots tenen entre octubre i novembre són a Torredembarra, Bellprat –diada femenina-, Sitges, Vilafranca -Diada del Roser- i Granollers.

Aquesta setmana els assajos de dimecres i divendres, definiran els castells que es portaran dissabte a la població del Garraf, però també son dos assajos molt importants per començar a encarar els darrers reptes de la temporada. Els Xicots recorden els horaris dels assajos generals, dimecres a les 21h. i divendres a partir de les 22h, ambdós dies, amb els assajos previs de canalla.

Finalment destacar que el dissabte a la nit més d’una trentena de Xicots i Xicotes van participar en la 26a. edició del Sopar de mans altes, que va tenir enguany com a convidat d’honor al periodista vilafranquí Josep Mª Soler, i es va anomenar mà alta de l’any a Eva Merchan.

També et pot interessar

Comentaris