Què puc fer al meu barri?

Un moment de la festa del barri de l’Espirall. Foto: Jose Paredes
Avatar
19/09/2019 - 19:03h

Publiquem els cursos i tallers que les entitats veïnals vilafranquines han publicat per aquest nou curs

La majoria de les associacions de veïns de Vilafranca ara estan posant en marxa les activitats que oferiran durant tot el curs. En aquestes ratlles resumim, de manera general, les classes que segur que es faran. A partir d’aquí, les entitats recomanen a tothom que es posi en contacte amb elles directament per consultar horaris, preus i també novetats. Així, a Sant Julià ofereixen classes de gralla, de sevillanes, de sharti dance, de gimnàstica, de ioga, de balls de saló, de patchwork, d’anglès i de fotografia, i també tenen una escola de grallers i una altra de sardanes.

PUBLICITAT

A l’Espirall tenen l’escola de ball Arunci, ioga, zumba, twerkling i ball Odansa. Des de l’associació del barri del Centre organitzen tallers de costura i de pilates, i a les Clotes de zumba i pilates. Al barri del Molí d’en Rovira fan classes de tai-txi i txi kung, ioga, guitarra, teatre per a infants i també per a adults, shuffle i costura, i també hi ha un racó de la dansa, a banda d’organitzar xerrades monotemàtiques sobre diferents temes. L’associació de veïns del Poble Nou munta classes d’anglès, gimnàstica, ioga, tai-txi, acordió, cuina, informàtica, solfeig i piano, bitlles catalanes i també tallers de memòria.

Finalment, des de la Girada ofereixen classes de ioga i parelles lingüístiques, i cal destacar que des de la Barceloneta-Sant Magí de moment no tenen cap activitat tancada però que esperen fer-ho aviat.

També et pot interessar

Comentaris