El nou pavelló poliesportiu de Vilafranca estarà enllestit dins el primer semestre de 2020

19/09/2019 - 09:38h

El projecte de nou pavelló té un pressupost que ronda els 3 MEUR i l’equipament tindrà superfície prevista de 2.925m2

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pel tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Francisco Romero, i la regidora d’Esports, Anna Doblas, va visitar les obres de construcció del nou pavelló. Les obres van començar el mes de maig i en paraules de Romero “van a bon ritme i seguint el calendari previst. Si tot segueix així, dins el primer semestre de 2020 les obres s’acabaran”.
El projecte té un pressupost que ronda els 3 MEUR i l’equipament tindrà superfície prevista de 2.925m2.

Anna Doblas explicava que l’accés al nou pavelló serà a través del vestíbul de l’actual pavelló de la Gamba, “que es remodelarà incloent l’escala d’accés a les grades i la instal·lació d’un ascensor que resol les barreres arquitectòniques i uns nous WC públics a la 1a planta”.
El nou pavelló tindrà una nova graderia prevista per a unes 300 persones, aproximadament el mateix aforament que l’actual pavelló de “la Gamba”.

L’alcalde Pere Regull reiterava la importància d’un equipament d’aquestes característiques. “És un projecte molt volgut. Pensem que a l’actual pavelló hi ha una mitjana de 2.000 usos setmanals. Amb el nou, més que doblarem les possibilitats d’ús. Hi ha moltes entitats que en fan ús per a bàsquet, volei i rítmica. D’aquesta manera alliberarem molt d’espai del Pavelló Firal i podrem oferir un millor servei a aquestes pràctiques esportives en una instal·lació nova”.

També et pot interessar

Comentaris