Torna a Sant Sadurní el Cinema al Casal, enguany amb el Cicle Gaudí

18/09/2019 - 12:38h

La temporada comença aquest diumenge 22 de setembre amb la projecció de la pel·lícula ‘Els dies que vindran’ de Carlos Marqués-Marce

El proper diumenge, 22 de setembre, engega de nou el Cinema al Casal, una iniciativa impulsada pel servei de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní , que es va iniciar la temporada passada i va tenir molt bona acollida. L’objectiu és apropar al públic sadurninenc propostes cinematogràfiques actuals i de qualitat.

La novetat d’enguany és l’adhesió al Cicle Gaudí, promogut per l’Acadèmia del Cinema Català, que en aquesta edició arriba a una cinquantena de sales amb l’objectiu d’apropar el cinema català als punts del territori que no tenen accés a aquesta oferta. Des que es va iniciar el projecte l’any 2016 el nombre de poblacions adherides s’ha multiplicat per quatre.

Les sessions seran el penúltim diumenge de mes a les 18:30h al Casal d’Entitats, que l’any passat va renovar el seu equipament tècnic per oferir una millor qualitat d’imatge i so, i l’entrada tindrà un cost de 3€. Les pel·lícules, que s’han projectat recentment a les sales de cinema catalanes, s’emeten alhora als diversos municipis de Catalunya adherits al cicle.

Setembre: ‘Els dies que vindran’

La primera de les pel·lícules que es projectarà serà ‘ Els dies que vindran’, de Carlos Marqués-Marcel amb Maria Rodríguez i David Verdaguer, Bisnaga d’or a la millor pel.lícula en el Festival de Màlaga 2019. Serà diumenge 22 de setembre a les 18:30h.

La programació comença aquest mes de setembre i s’allargarà fins al juny de 2020.

El 20 d’octubre i el 17 de novembre es podrà veure les pel·lícules La Vida sense la Sara Amat‘ i ‘Me llamo Violeta’.

També et pot interessar

Comentaris