El món literari té una nova cita el 28 de setembre al Riudelletres

18/09/2019 - 12:13h

Enguany s’amplia l’oferta de xerrades i tallers per apostar per la feina del promotor literari

El proper dissabte 28 de setembre Sant Pere de Riudebitlles tornarà a acollir algunes de les veus més actuals de la literatura per debatre sobre la promoció literària.

El projecte Riudelletres es consolida en aquesta tercera edició ampliant l’oferta de xerrades i tallers per intentar apostar per la part pràctica de la feina del promotor literari. Per això s’ha allargat l’horari de la jornada i s’ha apostat per ponents que puguin aportar als assistents la seva experiència en el camp que pertoqui i puguin donar, així, una orientació a la feina a fer per part dels diferents agents que hi participaran.

El programa arrencarà a les 10.30h amb un xerrada sobre aspectes legals de l’edició amb l’agent literària d’Asterisc Carlota Torrents, en què es parlarà de la figura de l’agent literari i de la relació entre editors i autors.
A les 12 es farà un taller sobre l’ús de les xarxes socials a càrrec de la community manager Ester Barqué, en què es treballaran elements pràctics de les diferents plataformes digitals i xarxes socials útils per als professionals del sector.

A les 3 de la tarda serà el torn d’un taller sobre oralitat i exposicions en públic que impartirà l’actor, director i pedagog teatral Ramon Garrido i que tractarà, a partir de la pràctica, l’ús de l’expressió corporal i de la veu per dirigir-se al públic.
Per a les 5 de la tarda s’ha reservat una taula a tres sobre experiències en comunicació cultural en què tres ponents relacionats amb aquest camp debatran sobre la situació actual i les noves tendències en comunicació aplicables al món de la literatura. Els ponents seran el llibreter de la Llibreria Documenta Èric del Arco, el director de Núvol Bernat Puigtobella i la periodista cultural Valèria Gaillard.

Per participar al Riudelletres cal inscriure’s prèviament a través del formulari que es troba a les seva pàgina web (www.riudelletres.cat). Un any més, la jornada serà maridada amb vins de la Vall del Mediona Riudebitlles gràcies a la col·laboració amb l’entitat Riudevins i el dinar es basarà en els tasts de la Forquilla Riudebitllenca. La jornada es farà de 10 a 18.30 h al Casal dels Marquesos de Lió de Sant Pere de Riudebitlles i està promoguda per l’Ajuntament i el Projecte Riudelletres i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i del digital Surtdecasa Penedès.

També et pot interessar

Comentaris