Trobada per recordar James McGeary

James McGeary en una imatge d’arxiu
17/09/2019 - 15:50h

La família McGeary vol compartir records en un acte que es celebrarà al Sam Cafè dissabte a la tarda

La família del que va ser durant més de 40 anys professor d’anglès al Casal de Vilafranca, James McGeary, traspassat al desembre, ha organitzat per a aquest dissabte de 18 a 21h al Sam Cafè de Vilafranca una trobada per recordar al James, tenint en compte que el funeral es va dur a terme a Irlanda.

La intenció que tenen els seus familiars més propers és compartir moments i anècdotes, de manera informal, amb totes les persones que van tenir relació i es van estimar James McGeary i que vulguin anar ni que sigui una estona.

El professor va morir el 13 de desembre a Irlanda als 76 anys d’edat. Ell i la seva dona Susan van prendre el relleu de la secció idiomàtica del Casal a principis dels anys 70 i van ser l’ànima de l’escola durant més de quatre dècades.

Segons explicaven aleshores des del Casal, als anys 80 tenien a càrrec seu uns 200 alumnes, una xifra que van mantenir durant molts anys. El gerent de l’entitat, Salvador Casals, ha considerta sempre que la formació en idiomes a l’Alt Penedès va fer una evolució important gràcies al bon treball del matrimoni McGeary.

James McGeary va néixer a la ciutat d’Armagh, a Irlanda del Nord, el 1942, i va estudiar a la universitat de Queens, a Belfast. Ell i la seva dona van traslladar-se a Vilafranca als anys 70, on van treballar al Casal durant quatre dècades. Fa uns anys van tornar a Irlanda malalt d’Alzheimer per passar l’etapa final a la seva terra natal.

També et pot interessar

Comentaris