Un espectacle de titelles clourà diumenge el cicle “Paraules al Claustre i +”

Avatar
17/09/2019 - 14:00h

La companyia Marionetes Sol de Lavit presenta l’espectacle “L’extraterrestre Ripo”

Aquest diumenge, a les 12 del migdia, tindrà lloc al claustre de Sant Francesc la darrera activitat del cicle Paraules al Claustre i + d’enguany amb un espectacle de titelles i música.

Com ja és habitual el cicle es tanca amb una activitat adreçada al públic familiar i en aquesta ocasió serà la companyia de Marionetes Sol de la Lavit que presentarà el seu espectacle “L’extraterrestre Ripo”. La història narra les aventures d’un extraterrestre anomenat Ripo el qual es veu obligat a abandonar el seu planeta perquè s’hi està esgotant l’aliment. D’aquesta manera, arribarà a la Terra. Per aconseguir el seu objectiu, haurà de superar una gran aventura. Alguns personatges intentaran ajudar-lo però d’altres faran el possible per frustrar el seu pla.

“L’extraterrestre Ripo” és una obra infantil que combina la interpretació dels titelles amb música. A través d’instruments de percussió, piano, trompeta i xiulets varis, sorgeix una banda sonora diferent que, amb els diàlegs i accions dels titelles crea una mescla molt interessant. La interacció amb el públic és constant.

PUBLICITAT

Marionetes Sol de Lavit és una companyia de titelles de fil creada l’any 2013 per Eloi Soldevila i formada també per Roger Tutusaus i Jaume Coca. Neix amb l’objectiu de fer arribar l’art dels titelles a petits i grans transmetent valors i arrencant somriures. La companyia està formada per dos titellaires i un músic.

L’espectacle està adreçat a infants més grans de 3 anys i té una durada de 40 minuts. L’accés serà gratuït però l’aforament al claustre és limitat per la qual cosa es demana puntualitat.

També et pot interessar

Comentaris