Els verds aparquen el 3de10 fm i se’n van de Tarragona amb la tde9 fm, el 3de9 f i el 4de9 f

15/09/2019 - 12:38h

Els Castellers de Vilafranca posen la seguretat per davant i decideixen descartar el 3de10 amb folre i manilles

Els Castellers de Vilafranca tenen clar que no es poden permetre una altra caiguda del colòs de 10 pisos i volien completar-lo aquest diumenge a Tarragona durant les festes de Santa Tecla, una diada que ha començat a les 12 del migdia i en la qual actuen al costat dels Xiquets de Tarragona, la Jove de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Els plans dels verds però s’han vist frustrats davant la quantitat de camises que s’apleguen a la plaça de la Font. La falta de gent no garanteix la seguretat del castell i gan decidit descartar-lo.

Finalment han plantat la torre de nou amb folre i manilles. El castell ha trontollat molt en la carregada però els verds han demostat que el tenen apamat i amb aquest han aconseguit descarregar-ne 115 en tota la seva història.

En segona ronda han intentat el 3de9 fa, però el pom de dalt s’ha despenjat un cop carregada l’estructura del tres. Han completat l’actuació amb un 3de9 f i un 4de9 f.

La Vella ha tornat a donar una lliçó amb la torre de vuit neta, que han descarregat per quart vegada aquesta temporada. Els vallencs també han fet el 4de9 i el 5de9 f.

També et pot interessar

Comentaris