Jazz Club Vilafranca presenta dissabte ‘La música de Charles Tolliver’

12/09/2019 - 16:17h

Es tracta d’un projecte basat en les composicions d’aquest trompetista de Florida

Tal com ha passat en els últims 13 anys, Jazz Club Vilafranca estrena temporada de concerts amb una actuació organitzada conjuntament amb l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, dins del programa del 29è Festival L’Hora del jazz – Memorial Tete Montoliu. Jazz Club Vilafranca presenta Impact – La música de Charles Tolliver, un dels projectes més atractius de l’any, basat en les composicions d’aquest trompetista nascut a Florida el 1942. Charles Tolliver gaudeix d’una rellevant trajectòria com a intèrpret, havent col·laborat amb Jackie McLean, McCoy Tyner, Max Roach i molts d’altres.

Impact vol reivindicar la faceta de Tolliver com a compositor i també com a intèrpret de la seva pròpia obra, plasmada en una bona col·lecció d’àlbums, començant pel mític Paper Man (1968) al costat de Gary Bartz, Herbie Hancock, Ron Carter i Joe Chambers. L’extraordinària vàlua de les composicions i la seva escassa difusió han empès Impact a recrear la sonoritat d’aquest primer disc. A la trompeta hi haurà Oriol Vallès, que normalment resideix a Nova York i coneix perfectament l’estil dels mestres del post-bop, al saxo Irene Reig, que visita novament el Vinseum, aquest cop en substitució del titular Guim G. Balasch i, a la secció rítmica, un combinat perfecte de solidesa i creativitat, amb Dani Rambla al piano, Pep Coca al contrabaix i Oriol Cot a la bateria.

El cost de l’entrada serà de 12€, la reduïda de 10€ (1 acompanyant per soci i/o col·laborador del Jazz Club, carnet Biblioteca Torras i Bages, Jubilats i per als socis Jazz Club, gratuït. Els alumnes de l’Escola de Municipal de Música i menors 18 anys tenen un preu reduït de 5€.

També et pot interessar

Comentaris